Jag heter Shiler Rahimi och jag läser min sjätte termin på psykologprogrammet vid Umeå Universitet. Jag är nu inne på min första vecka som psykologkandidat hos WeCompose. Veckan har inneburit en noggrann genomgång av hur företaget arbetar, optimering av rekryteringsdesign och olika testverktyg som används i processerna.

Jag har haft mycket material att läsa in mig på vilket jag upplevt har varit nödvändigt. Vi har även gått igenom tydliga mål och vad som förväntas av mig. Jag har fått ett seriöst intryck och jag känner mig redan inkluderad. Det känns bra att kunna bolla med min handledare Mattias och övriga på WeCompose. Jag är väldigt taggad på resterande veckor med mycket ansvar och inflytande inför kommande projekt. Att inkluderas som en medarbetare och få mycket förtroende som psykologkandidat känns unikt. Det är definitivt en av de bästa sakerna med en praktikplats på WeCompose.