Praktik som organisationspsykolog

Kvalificerade projekt med analyser av organisation och individer.

 

 

Expertkonsulter som förändrar rekryteringsbranschen

Vi samlar 10 000 timmars expertkunskaper från olika specialistroller inom rekrytering och employer branding.

 

 

 

JOBB och PRAKTIK

WeCompose och framtiden

WeCompose är ett kunskapsföretag. För oss är det både viktigt och självklart att söka nya perspektiv, bland annat genom att träffa blivande rekryteringsdesigners. Inget är så inspirerande som att få se nya talanger utvecklas och låta dem utveckla oss med nya perspektiv och andra erfarenheter. Så rustar vi för framtiden.


Expertkonsult
WeCompose söker dig som gillar utmaningar och som vill jobba i en kunskapsintensiv miljö i utvecklingens absoluta framkant.

På WeCompose finns många spännande arbetsområden med goda förutsättningar till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter, både som generalist och som specialist. Arbetet är målstyrt vilket innebär mycket frihet under ansvar. Du som till exempel arbetar som specialist inom rekrytering idag och som är sugen på att vara med och utveckla framtidens rekryteringsmetodik, kontakta oss direkt på telefon eller mail. Vi är intresserad av dig både om du vill verka som underkonsult eller som anställd. 

Praktik
Vi erbjuder en språngbräda: 2-4 platser per termin för en längre praktik. Under några månader blir du en del av vår arbetsgrupp och är med i alla aspekter av vårt arbete. Du är med från idéer till genomförande. Därför har vi förstås vissa krav: Att du pluggar till psykolog eller personalvetare – och att du har ett driv att förändra samhället till ett bättre ställe att verka i.
  • Du får en personlig handledare som tillsammans med dig går igenom förväntningar och sätter upp mål för din vistelse på WeCompose.
  • Du deltar i en arbetsgrupp och får jobba med skarpa uppdragsprocesser.
  • Du får jobba nära alla olika kompetenser i verksamheten.
  • Du får löpande feedback från företagets medarbetare och din handledare.
  • Du blir certifierad i vår metodik, och får en introduktion till marknadens ledande arbetspsykologiska testverktyg.
  • Du får möjlighet att visa vad du vill och kan och om du gör det bra får du en plats i våra hjärtan.

Ansökan till vårterminen 2019 är nu öppen! Du kommer till annonsen genom att klicka på länken nedan. Välkommen med din ansökan!


Aktuella lediga tjänster på WeCompose: